Rejefrikadeller i Bao boller
Rejefrikadeller er en dejlig i bao boller, men fungerer også godt som en lille snack med gomadressing til eller med en lækker salat som hovedret. Det er også super nemt at lave og her kan børn nemt være med i køkkenet.
Opskrift
Ingredienser
3 forårsløg
400 g rå kæmperejer
1 håndfuld frisk koriander
1 håndfuld frisk marokkansk mynte
1/2 spsk fiskesauce
2 æg
4 dl panko rasp
1 tsk salt
1 spsk soya
1 tsk tørrede chiliflager
Dip gomadressing - kan købes i thai supermarkeder
Bao boller - kan købes i thai supermarkeder eller i kan lave det selv - Tryk på knapperne forneden og kom videre til opskrifterne
Fremgangsmåde
Rens rejerne for evt tarm og hak dem fint
Snit forårsløgene i tynde skiver
Hak mynte og koriander fint
Bland alle ingredienserne grundigt
Form farsen til ca 20 små “frikadeller”
Sæt Bao bollerne til at dampe
Steg reje frikadellerne i et par min på hver side over medium til høj varme
Steg dem i en olie med neutral smag eller kokosolie
Server dem i de lune bao boller med goma dressing